Få 10 dager fri trening

Kom i gang med treningen nå!

Akkurat nå tilbyr vi 10 dagers fri trening ved en del av våre treningssentre i perioden 01.08.- 30.09.18. Siste mulighet for å benytte seg av tilbudet er 20. sept 2018.

Få prøvetrening her.

Slik gjør du:
Du kan enten møte opp ved treningssenteret og få ditt gavekort der eller så kan du få gratis trening via en tilsendt mail ved å fylle ut skjemaet nedenfor. Du vil da få en mail med en kode som du kan vise frem på treningssenteret slik at du kan få trene gratis.

Gratis trening gjelder på treningssenteret og grupptimer, ikke svømmehall (om ikke annet er oppgitt) og får kun benyttes en gang/person på utvalgte treningssentre*. OBS! Gratis trening gjelder kun ved bemannet åpningstider og kan ikke benyttes hvis du de siste 6 måneder har benyttet deg av et lignende tilbud.

* Tilbudet gjelder ikke ved følgende treningssentre: Alta, Harstad, Oslo Tøyen, Oslo Storgata, Oslo Holmlia.

 

Kostnadsfri prøvetime

Vi inviterer deg til en kostnadsfri prøvetime på 60 minutter. Du velger om du vil trene i treningsstudioet eller være med på gruppetrening.

 

Kostnadsfri prøvetime

Fyll ut skjemaet for å be om en prøvetime.

Henter personlige opplysninger…

Du har allerede et aktivt medlemskap hos oss og kan derfor ikke benytte deg av Gratis prøvetrening tilbudet. Kontakt ditt treningssenter hvis du har spørsmål om ditt medlemskap!

Du har allerede en konto hos Actic og kan derfor ikke benytte deg av Gratis prøvetrening tilbudet. Kontakt ditt treningssenter hvis du har spørsmål om ditt medlemskap!

Skriv inn et gyldig fødselsdato

Du kan dessverre ikke kjøpe medlemskap siden du er under 18 år. Hvis du tar med en forelder eller ansvarlig betaler over 18 år til treningssenteret, hjelper vi deg med å få satt opp et medlemskap.

  • Personopplysninger

    Vi behandler dine personopplysninger med det formål å administrere din avtale med oss, for å forbedre våre tjenester og for å gjøre at din opplevelse hos oss blir så god som overhode mulig. Les mer om vår personopplysningspolicy og medlemsvilkår.

  • Se vilkår

Så starter vi!