Tren gratis i 10 dager

Start det nye året med gratis trening med oss på Actic! Akkurat nå tilbyr vi 10 dagers gratis trening ved våre treningssentre i perioden 26.12.2017 – 31.01.2018. Siste mulighet for å benytte seg av tilbudet er 21. januar 2018.

Gratis trening gjelder på treningssenteret og grupptimer, ikke svømmehall (om ikke annet er oppgitt) og får kun benyttes en gang/person på utvalgte treningssentre*. OBS! Gratis trening gjelder kun ved bemannet åpningstider og kan ikke benyttes hvis du de siste 6 måneder har benyttet deg av et lignende tilbud.

* Tilbudet gjelder ikke ved følgende treningssentre: Moss, Bergen, Sandvika, Alta, Lillehammer, Oslo Storgata, Oslo Holmlia, Oslo Tøyen, Harstad, Skien, Fredrikstad.

 

Slik gjør du:
Du kan enten møte opp ved treningssenteret og få ditt gavekort der eller så kan du få gratis trening via en tilsendt mail ved å fylle ut skjemaet nedenfor. Du vil da få en mail med en kode som du kan vise frem på treningssenteret slik at du kan få trene gratis.

Kostnadsfri prøvetime

Vi inviterer deg til en kostnadsfri prøvetime på 60 minutter. Du velger om du vil trene i treningsstudioet eller være med på gruppetrening.

 

Kostnadsfri prøvetime

Fyll ut skjemaet for å be om en prøvetime.

Så starter vi!