Velkommen til din treningskompis!

Bli medlem i dag på CYBER MONDAY mandag 27. november og få

Kostnadsfri trening ut 2017 + 0,- i innmeldingsavgift

Forutsetter kjøp av 12 mnd AvtaleGiromedlemskap/løpende.
Første trekk 26. desember 2017 for januar 2018.
Tilbudet er eksklusivt og gjelder i perioden 27.-28.11.2017.

Kampanjekode: FRIDAY17

Bli medlem her

* Tilbudet gjelder ikke på følgende treningssentre: Hamar, Lillehammer, Kristiansund, Oslo Storgata, Oslo Holmlia, Oslo Romsås, Skien.

Kostnadsfri prøvetime

Vi inviterer deg til en kostnadsfri prøvetime på 60 minutter. Du velger om du vil trene i treningsstudioet eller være med på gruppetrening.

 

Kostnadsfri prøvetime

Fyll ut skjemaet for å be om en prøvetime.

Henter personlige opplysninger…

Du har allerede et aktivt medlemskap hos oss og kan derfor ikke benytte deg av Gratis prøvetrening tilbudet. Kontakt ditt treningssenter hvis du har spørsmål om ditt medlemskap!

Du har allerede en konto hos Actic og kan derfor ikke benytte deg av Gratis prøvetrening tilbudet. Kontakt ditt treningssenter hvis du har spørsmål om ditt medlemskap!

Skriv inn et gyldig fødselsdato

Du kan dessverre ikke kjøpe medlemskap siden du er under 18 år. Hvis du tar med en forelder eller ansvarlig betaler over 18 år til treningssenteret, hjelper vi deg med å få satt opp et medlemskap.

  • Personopplysninger

    Vi behandler dine personopplysninger med det formål å administrere din avtale med oss, for å forbedre våre tjenester og for å gjøre at din opplevelse hos oss blir så god som overhode mulig. Les mer om vår personopplysningspolicy og medlemsvilkår.

  • Se vilkår

Så starter vi!