Actic Asker

Klinikk

Actic Klinikk

Vi tilbyr erfarne fagfolk innen helse og trening, som har som mål å gi deg den beste behandling og oppfølging. I tillegg til å kunne tilby massasje, osteopati og fysioterapi samarbeider vi tett med våre Personlige Trenere. Hos oss trenger du ikke henvisning fra lege, samt at vi har kort ventetid og akuttimer. Alle actic-medlemmer har 10 % rabatt på behandling på klinikken. Har du helseforsikring gjennom jobb eller privat, kan du også benytte denne hos oss – velkommen!

KURS VÅREN 2019: AktivA – for deg med artose (klikk for å lese mer)

Hva tilbyr vi?

Fysioterapi

Fysioterapeuten har inngående kjennskap til kroppens anatomi, bevegelse og funksjon. Undersøkelse og funksjonsvurdering utgjør fysioterapeutens fundament for valg av hvilken behandling som skal igangsettes.

En fysioterapeut behandler alle akutte og kroniske lidelser som gir seg utslag i smerter eller funksjonsforstyrrelser i muskel- og skjelettsystemet. Dette kan for eksempel være nakke- og ryggsmerter, ulike belastningslidelser, idrettsskader, hodepine mm. Det kan tilrettelegges for opptrening feks etter skader eller kirurgiske inngrep.

Massasje

Massasje har vært praktisert som en helende terapi gjennom århundrer i nesten enhver kultur over hele jordkloden. Massasje og muskelterapi har sin viktigste oppgave i å løse opp spenninger i muskulaturen. Spenningene som kan oppstå på grunn av dårlig arbeidsstilling eller overanstrengelse, men kan også ha mer følelsesmessige årsaker som stress, sinne, angst og traumer. Slike spenninger setter seg i kroppen og oppleves som smerter i f.eks. rygg, skuldre, nakke, hofter og knær.

Ulike former for massasje og muskelterapi er en av de viktigste behandlingsmetodene mot muskelspenninger og har stor betydning for velvære, kropp og sjel. Regelmessig behandling er skadeforebyggende og kan føre til økt lymfesirkulasjon, senket blodtrykk, høyere stresstoleranse, høyere smertetoleranse, forbedret koordinasjon, bedre kontakt og fleksibilitet i muskulatur.

Våre avdelinger

Actic klinikk, avd Asker – fysioterapi og massasje

Lensmannslia 4, 1386 Asker

Actic klinikk, avd Liertoppen – fysioterapi

Drammensveien 201, 3420 Lierskogen

Actic klinikk, avd Slemmestad – fysioterapi og massasje

Eternitveien 2, 3470 Slemmestad

Priser og booking
Fysioterapi/førstekonsultasjon 600,- (*540,-)
Fysioterapi/oppfølging 460,- (*414,-)
Fysioterapi/utvidet oppfølging 570,- (*513,-)
Massasje 60 min. 730,- (*657,-)
Massasje 30 min. 440,- (*396,-)

*Alle våre medlemmer får 10 % rabatt på all behandling ved våre klinikker

Timer kan bookes direkte i resepsjonen eller ved å ta kontakt med våre behandlere på telefon eller mail

Har du helseforsikring gjennom jobben eller privat, kan du benytte denne hos oss.

Om oss

ASKER

Sarah Agnes Christensen

Fysioterapeut, MNFF
94 28 99 64 – sarah.christensen@actic.no

Sarah er utdannet ved Saxion Hogeschool i Enschede, Nederland. Hun har spesial kompetanse i Klinisk Ortopedisk Medisin(OMI), samt videreutdannelse innen bla smertebehandling med nåler. Sarah har jobbet med alt fra rehabilitering etter skader og operasjoner, til idrett og trening.

Sarah jobber hos Actic helse- og sportsklinikk på Liertoppen og i Asker.


Cathrine R. Tyssen

Fysioterapeut & pilatesinstruktør
472 85 753 – klinikk.asker@actic.no

Cathrine er utdannet fysioterapeut fra Høyskolen i Oslo og Akershus. Hun har erfaring fra klinikk, spesialisthelsetjenesten ved nevrologisk avdeling ved  Drammen sykehus og kommunehelsetjenesten i Lier. Hun behandler skader, plager og sykdommer som gir smerter og/eller nedsatt funksjon i muskel og skjelettsystemet.
Hun er sertifisert pilates instruktør og utdannet skuespiller.

Cathrine har også erfaring og engasjement for kvinner i svangerskap, opptrening/behandling etter fødsel samt i permisjonstiden med ammestillinger mye løfting og lite søvn. Det holdes fokus på pust, avspenning/spenning, hensiktsmessig kroppsholdning og økt kroppsbevissthet under trening og i hverdagen til pasienten.


Ann Helen Sundnes
Massasjeterapeut, MNMF
Friskvernkonsulent
‭93 45 70 59‬ – klinikk.asker@actic.no

Ann Helen er utdannet massasjeterapeut og benytter seg av flere forskjellige behandlingsmetoder og teknikker. Fellesnevneren for disse metodene er å forebygge og behandle muskelspenninger som kan gjøre at bevegelsesapparatet blir hemmet pga. smerter eller nedsatt bevegelsesevne. Det er en rekke akutte og kroniske smerter som kan behandles meget effektivt med massasjeterapi. Det blir også lagt vekt på å finne årsaken til problemene, og gi veiledning til å forebygge disse problemene.

Ann Helen kan tilby:
– Behandling av muskelrelaterte smerter og låsninger.
– Bedriftsbesøk for å forebygge livsstil- og stressrelatert fravær (friskvern). Kan utarbeide program som inkluderer egentrening og oppfølging for individ og grupper.
– Behandling og støtte for unge og voksne med behov for økt balanse i trygge former.
– Behandlingen etter den enkeltes behov, tilpasset helsesituasjon og dagsform.
– Respekt for individet og min egen profesjons muligheter og begrensninger. Samarbeider derfor gjerne med andre når dette er riktig


SLEMMESTAD

Mats L. Høilund

Massør, AFPT
97 71 49 53 – klinikk.asker@actic.no

Mats er utdannet massør og personlig trener ved Akademiet for personlig trening. Han har allsidig treningsbakgrunn med 10 års erfaring innenfor styrketrening, og med fagbrev som kokk jobber han helhetlig med både trening, kosthold og massasje for å hjelpe deg best mulig. Han tilbyr både klassisk massasje og idrettsmassasje.


Erland Eggen

Fysioterapeut, MNFF
90 02 20 16 – erland.eggen@actic.no

Erland er utdannet fysioterapeut fra University College Sjælland Næstved; Danmark. Han skrev sin bachelor om skadeforebygging i håndball, og har stor interesse for feltet innen idrett generelt. Erland har videreutdanning i smertebehandling med nåler og strøm gjennom Norsk fysioterapi forbund, og er i gang med utdannelse i Mulligan Konseptet – noe han bruker mye i sin behandling. Erland har stor interesse for behandling av nakke-, skulder- og armproblematikk. Han har også mye personlig erfaring med skader fra idrett, som mangeårig håndballspiller.

Erland jobber hos Actic helse- og sportsklinikk i Slemmestad og Asker.

Asker

Sarah Agnes Christensen
Fysioterapeut, MNFF
94 28 99 64 – sarah.christensen@actic.no

Asker

Cathrine R. Tyssen
Fysioterapeut & pilatesinstruktør
472 85 753 – klinikk.asker@actic.no

Asker

Ann Helen Sundnes
Massasjeterapeut, MNMF, Friskvernkonsulent
‭93 45 70 59‬ – klinikk.asker@actic.no

Slemmestad

Mats L. Høilund
Massør, AFPT
97 71 49 53 – klinikk.asker@actic.no

Slemmestad

Erland Eggen
Fysioterapeut, MNFF
90 02 20 16 – erland.eggen@actic.no