Kjøp årets julegave!
4 PT-timer for kr 1 999

Årets julegave 2017

Invester i helsen! Nå har du mulighet til å kjøpe 4 PT-timer for kun 1 999 kr (gjelder i 1 år fra innkjøpsdato). Du kan kjøpe flere pakker, men kun en til deg selv. Om du vil kjøpe Personlig Trening til dine kompiser så går det fint! Man må ikke være medlem for å trene med denne PT-pakken, så du kan også gi den til noen som ikke trener hos oss til vanlig.

Vil du vite mer om personlig trening? Les mer her.

Årets julegave kan du kjøpe på sentre* som tilbyr personlig trening. Kontakt ditt nærmeste senter for mer informasjon! NB!

Tilbudet er begrenset og avsluttes 23.12.2017.

*Følgende sentre deltar ikke i denne kampanjen: Lillehammer, Oslo Tøyen, Tromsø Alfheim.

Kostnadsfri prøvetime

Vi inviterer deg til en kostnadsfri prøvetime på 60 minutter. Du velger om du vil trene i treningsstudioet eller være med på gruppetrening.

 

Kostnadsfri prøvetime

Fyll ut skjemaet for å be om en prøvetime.

Henter personlige opplysninger…

Du har allerede et aktivt medlemskap hos oss og kan derfor ikke benytte deg av Gratis prøvetrening tilbudet. Kontakt ditt treningssenter hvis du har spørsmål om ditt medlemskap!

Du har allerede en konto hos Actic og kan derfor ikke benytte deg av Gratis prøvetrening tilbudet. Kontakt ditt treningssenter hvis du har spørsmål om ditt medlemskap!

Skriv inn et gyldig fødselsdato

Du kan dessverre ikke kjøpe medlemskap siden du er under 18 år. Hvis du tar med en forelder eller ansvarlig betaler over 18 år til treningssenteret, hjelper vi deg med å få satt opp et medlemskap.

  • Personopplysninger

    Vi behandler dine personopplysninger med det formål å administrere din avtale med oss, for å forbedre våre tjenester og for å gjøre at din opplevelse hos oss blir så god som overhode mulig. Les mer om vår personopplysningspolicy og medlemsvilkår.

  • Se vilkår

Så starter vi!