Gruppetrening

Aquahippo

Aquahippo – NY vannklasse med knegg

 

Nå kan du trene sammen med hesten din på Actic. I samarbeid med Norsk Rytterforbund lanserer vi nå ett nytt badekonsept for hesteeiere.

Den helt nye klassen kommer til å være tilgjengelig på samtlige treningssenter i Norge som har svømmehall. Konseptet tilbys som personlig trening i grupper, der 3-6 personer trener sammen med en PT og egne hester i vannet. Det finnes grupper både for deg som vil komme i gang samt for deg som vil utvikle din trening.

– Det er utrolig gøy å ha fått til dette samarbeidet med Norsk Rytterforbund. Med over 120 000 registrerte hester i Norge ser vi at det er stor interesse både fra nåværende og potensielle medlemmer som vil trene med sin hest i våra flotte badeanlegg, sier June Ruud, GTA på Actic

– Vanntrening er et utmerket komplement til riding. Med 19 svømmehaller i hele Norge og utdannede instruktører er Actic den naturlige partneren for våre medlemmer, sier Norsk Rytterforbunds leder Jan Johansen.


Den koregraferte og gummibaserte klassen Aquahippo fremmer styrketrening med høy/lavintensiv kondisjonstrening. Aktuell, cool og perfekt i tiden for både hest og rytter!

 

  • Vi trener for en sterk kjerne (core, rumpa, lår og øvre rygg) og en velmarkert manke med inspirasjon fra både ridingens bevegelsesmønster og synkronisert svømming. 
  • Klassen tilpasses etter ditt eget nivå og kan utføres med lav intensitet – rytteren velger selv om han/hun vil benytte gummistrikk eller trene helt uten motstand. 
  • Treningen er skånsom og utfordrende også for våre firbente venner og anbefales for hester fra 9 måneder. 
  • Ponnyklasse A-D trener i alle 25-metersbassenger. Vær oppmerksom på at Tøyenbadet, Furuset Bad, Jørekstad og Nordlysbadet av sikkerhetsmessig årsaker tilbyr Aquahippo for hester med mankehøyde over 150 centimeter.

 

Garderobene på alle badeanleggene vil bli bygd om slik at alle får plass.

[et_social_share]