Tren med oss på Actic!

 

På tide å komme i gang med treningen?

Da er du hjertelig velkommen til oss på Actic! Vi har 24 treningssentre fordelt over 13 fylker i Norge med tilgang til styrketrening, kondisjonstrening og ofte gruppetimer, svømmehaller og PT.

Akkurat nå har vi et veldig bra tilbud til deg som vurderer å bli medlem:

Kjøp medlemskap nå og få

KR 1000,- i rabatt!

Du får også 2 timer med PT eller instruktør.

Kampanjekode: 1000JUL1218

Bli medlem her!

 

Siste mulighet for å benytte seg av tilbudet er 11.01.2018. Gjelder ved kjøp av 12 mnd autogiromedlemskap. Gjelder ikke på student, bedrift, senior eller andre allerede rabatterte medlemskap. Medlemsavgift kommer i tillegg. Rabatten fordeles jevnt utover medlemskapsperioden. Gjelder for utvalgte treningssentre*

*Pristilbudet gjelder ikke på følgende treningssentre: Fredrikstad, Skien, Oslo Tøyen, Oslo Holmlia, Oslo Storgata, Lillehammer, Harstad, Alta og Moss.

Kostnadsfri prøvetime

Vi inviterer deg til en kostnadsfri prøvetime på 60 minutter. Du velger om du vil trene i treningsstudioet eller være med på gruppetrening.

 

Kostnadsfri prøvetime

Fyll ut skjemaet for å be om en prøvetime.

Henter personlige opplysninger…

Du har allerede et aktivt medlemskap hos oss og kan derfor ikke benytte deg av Gratis prøvetrening tilbudet. Kontakt ditt treningssenter hvis du har spørsmål om ditt medlemskap!

Du har allerede en konto hos Actic og kan derfor ikke benytte deg av Gratis prøvetrening tilbudet. Kontakt ditt treningssenter hvis du har spørsmål om ditt medlemskap!

Skriv inn et gyldig fødselsdato

Du kan dessverre ikke kjøpe medlemskap siden du er under 18 år. Hvis du tar med en forelder eller ansvarlig betaler over 18 år til treningssenteret, hjelper vi deg med å få satt opp et medlemskap.

  • Personopplysninger

    Vi behandler dine personopplysninger med det formål å administrere din avtale med oss, for å forbedre våre tjenester og for å gjøre at din opplevelse hos oss blir så god som overhode mulig. Les mer om vår personopplysningspolicy og medlemsvilkår.

  • Se vilkår

Så starter vi!